تولید کننده انواع مقاطع پروفیل درب و پنجره، درب و پنجره upvc، شیشه دو جداره ، شیشه چند جداره، پروفیل گالوانیزه تقویتی
پروفیل تقویتی گالوانیزه UPVC و کاربردهای آن
گالوانیزه چیست؟
گالوانیزه آهنی است که با یک لایه روی پوشانده شده است. لایه روی از زنگ زدگی آهن جلوگیری کرده و مقاومت آن را افزایش میدهد. برای گالوانیزه کردن آهن، از روی مذاب با دمای حدود 460 درجه سانتی گراد استفاده میشود. آهن پس از غوطهور شدن در روی ذوب شده ابتدا با اکسیژن و سپس با کربن واکنش داده و یک لایه مقاوم در برابر زنگزدگی تشکیل میشود. روش غوطهور کردن آهن در روی، یکی از روشهای محبوب برای جلوگیری از زنگزدگی آهن است، به این روش گالوانیزاسیون گفته میشود که نسبت به دیگر روشها هزینه کمتری دارد. لایه ایجاد شده در این روش دو ویژگی مهم دارد یکی چسبندگی به فلز اولیه و دیگری مقاومت در برابر اصطکاک است.
پروفیل گالوانیزه چیست؟
پروفیلها در حالت خام در برابر اکسید شدن و خراشیدگی مقاومت کمی دارند. برای افزایش مقاومت آنها در برابر زنگ زدگی و اصطکاک از روش آبکاری با روی استفاده میشود. زمانی که لایه روی سطح پروفیل خام را پوشاند، اصطلاح پروفیل گالوانیزه به کار برده میشود. روکش روی هیچگونه اثر منفی در مقاومت فلز ندارد چه بسا که مقاومت آن را نیز افزایش میدهد. به دلیل امتیازاتی که این نوع پروفیل داراست در دسته محبوبترین و پرکاربردترینها قرار گرفته است.
انواع پروفیل گالوانیزه
- پروفیل گالوانیزه سنگین
- پروفیل گالوانیزه سبک
- پروفیل گالوانیزه صنعتی
- پروفیل گالوانیزه کشاورزی
مزایا و معایب گالوانیزه در پروفیلهای درب و پنجره
پروفیل گالوانیزه به دلیل مزایای زیادی که دارد در بین تولیدکنندگان محصولات مختلف محبوب شده است. برخی از مزایای گالوانیزه به شرح زیر است:
- استفاده از این روش برای جلوگیری از زنگ زدگی بسیار مقرون به صرفه است. پنجرههای گالوانیزه upvc سالیان سال به همان شکل و فرم اولیه زینت بخش ساختمان و خانه شما خواهند بود.
- معمولا درب و پنجرههای گالوانیزه نیاز به تعمیرات ندارند و به طور کلی نگهداری آنها آسان و اقتصادی است.
- رعایت استانداردها در زمان ایجاد لایه روی باعث افزایش کیفیت و جلب اعتماد مصرف کنندگان شده است.
- مقاومت بالا در برابر سایش، ضربه و خوردگی
- به دلیل غوطه ورشدن پروفیل در پوشش روی تمام بخشها شامل فرورفتگیها، تورفتگی و گوشهها کاملا پوشانده شده و هیچ بخشی از پنجره دچار زنگ زدگی نمیشود.
- پنجرهها و دربها با پروفیل گالوانیزه نیاز به رنگ ندارند.
- در و پنجرههایی که با پروفیل گالوانیزه ساخته میشوند در تمام شرایط جغرافیایی قابل استفاده هستند.
- قیمت گالوانیزه پنجره و در مقرون به صرفه است.
کاربردهای گالوانیزه در پنجره سازی
با توجه به اینکه پوشش ایجاد شده مقاومت قابل قبولی دارد یکی از مهمترین کاربردهای پروفیل گالوانیزه در ساخت درب و پنجره است. درب و پنجره با پروفیلهای تقویتی گالوانیزه در مناطقی که دارای رطوبت زیادی هستند بیشترین کاربرد را دارند. استفاده از پروفیل گالوانیزه در مکانهایی مانند پارکینگ که در معرض دید عموم قرار دارد رایج است. پروفیل گالوانیزه برای مقاومسازی و تقویت قاب در درب و پنجرههای یو پی وی سی کاربرد دارد. ضخامتها و سایزهای مختلفی از این محصول وجود دارند که میتوانند مانع از تغییر فرم قاب در و پنجره یو پی وی سی شوند. استفاده از این نوع پروفیلها از هرز شدن پیچها و افتادگی بازشوی پنجرهها جلوگیری میکند. دیگر کاربردهای گالوانیزه به شرح زیر است:
- در ساپورت های تاسیساتی جهت مهار کانال
- سینی کابل
- انواع لوله
- جهت مهار برخی قطعات خاص در سازه های ساختمانی
- استفاده از پروفیل گالوانیزه در ساخت در و پنچره
- استفاده از آن در محیط های بیرونی و در نواحی با رطوبت بالا امکان پذیر است
پروفیلهای تقویتی بهصورت آهن گالوانیزه شدهاند. این تغییر به این دلیل است که آهن عنصری است که خیلی سریع و به آسانی با اکسیژن واکنش نشان داده و اکسید میشود که در اصطلاح به آن زنگ زدگی میگویند و زود از بین میرود. بنابراین اگر از آهن به تنهایی به جهت تقویت پروفیلها استفاده شود؛ در صورت نفوذ احتمالی آب به داخل پنجره، قطعات مختلف دچار زنگزدگی شده، استحکام آن از بین خواهد رفت و طول عمر آن کاهش مییابد، به همین خاطر از روش گالوانیزاسیون استفاده کرده و آهن را در مقابل خوردگی و زنگ زدگی محافظت میکنند.
بازدیدها: 0